Traian Băsescu, intervenție fulger la România TV. Dan Andronic, luat la rost

Fostul președinte Traian Băsescu a intervenit telefonic, la România TV, deranjat de afirmațiile jurnalistului Dan Andronic. 

Traian Băsescu l-a întrebat pe Dan Andronic ce rol au avut oamenii pe care i-a numit că au fost la celebra întâlnire din seara de 6 decembrie, seara în care s-a aflat rezultatul alegerilor prezidențiale din 2009. Fostul președinte i-a spus lui Dan Andronic că el atribuie oamenilor de la întâlnire un rol și l-a întrebat pe jurnalist ”cu ce se ocupau ei acolo?”. 

Jurnalistul a afirmat că el nu a vorbit despre influențare, ci despre implicare. Traian Băsescu a venit cu o nouă întrebare, și anume dacă ei au băhat mai multe voturi în urnă, iar Dan Andronic i-a răspuns: ”dvs ar trebui să știți mai bine decât mine”. 

Băsescu a făcut un apel către Andronic: ”Dacă au schimbat rezultatul alegerilor, spuneți-o. Dacă tot vă daţi aşa experimentat politic, spuneţi cum au influenţat alegerile.” Dan Andronic a precizat că tema fraudării alegerilor nu-i aparține. 

Traian Băsescu i-a mai spus jurnalistului că se apropie de glorie pe spatele lui și e ușor așa, dar și că că nu va fi niciodată de acord cu campania pe care o duce. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel