Traian Băsescu, atac la Codruța Kovesi: A înnebunit-o puterea

S-a ajuns în situaţia ca procurorii să se acuze unii pe altii de grup infracţional organizat
S-a ajuns în situaţia ca procurorii să se acuze unii pe altii de grup infracţional organizat

Traian Băsescu a lansat un atac la adresa Laurei Codruţa Kovesi, într-o ediţie a emisiunii lui Cozmin Guşă, "România 2019".

"Eu nu sunt nemulţumit de toata activitatea lui Kovesi, ci din momentul din care a înnebunit, din 2015. A înnebunit-o puterea, pentru că niciun om normal nu organizează un "spectacol al cătuşelor" care a fost în faţa DNA. Ne vom aduce aminte de acest an 2015 şi începutul lui 2016 ca de o perioadă de care o să ne fie ruşine. Marea drama este că erorile de atunci au dus la ce se întâmplă acum, prăbuşirea încrederii în Justiţie. S-a ajuns în situaţia ca procurorii să se acuze unii pe altii de grup infracţional organizat, Vă daţi seama cum arată Romania?", a afirmat Traian Băsescu în cadrul emisiunii lui Cozmin Guşă, "România 2019".

Vezi si: Gușă vs. Băsescu. "Mă provocați acum". Ce s-a aflat înainte de o pauză la Realitatea TV

Traian Băsescu nu i-a uitat nici pe  George  Maior şi Florian  Coldea.

"Categoric a fost un tandem şi asta i-a dat sentimentul fals că are spatele acoperit pentru vecie, ceea ce e fals şi se va dovedi. Nimeni nu e acoperit pentru abuzuri de felul ăsta. Clar a fost un tandem Coldea-Kovesi, care s-a sudat şi pe prevederile protocolului din 2009, despre care am aflat, ca şi conţinut, atunci când au apărut în presă. (...) I-am şi avertizat, nu mai scrieţi în comunicatele DNA "cu sprijinul SRI", dar ei erau aşa de mândri de asta că au nesocotit chiar şi recomandarea preşedintelui",  a explicat Băsescu în emisiunea lui Cozmin Guşă, "România 2019".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel