Tragedie: Patru tineri au murit după ce un taxi a fost lovit de tren

Sfârşit tragic pentru trei tineri ce locuiau la blocurile sociale din Viişoara, un cartier din Bistriţa, care se întorceau acasă după o noapte de distracție. Două fete și un băiat au murit după ce taxiul în care se aflau fost lovit de un tren. Alături de ei, în cumplitul accident, a pierit şi şoferul taxiului. În autoturism se mai afla o a treia tânără, în vârstă de 19 ani, care a fost dusă de urgență la spital, unde a intrat în sala de operație. 

Potrivit bistriteanul.ro, impactul a fost foarte violent. Accidentul a avut loc puţin după ora 04.00, la trecerea cu calea ferată de la Viişoara.

Şoferul, un tânăr de 29 de ani, nu a oprit pentru a se asigura şi nu a văzut că trenul se apropia cu viteză. În urma impactului, taxi-ul a fost aruncat la câţiva metri distanţă.

Trei dintre pasageri, două surori şi băiatul care se afla cu ele în maşină au murit pe loc. Taximetristul a suraviețuit impactului, însă a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator. Medicii SMURD nu au reușit să-l resusciteze. Cunoscuţii spun că bărbatul avea două fetiţe, un de trei ani şi cealaltă de doar câteva luni.

O a treia pasageră, rămasă captivă în mașină, a fost dusă de urgenţă la spital unde a şi intrat în operaţie. În urma accidentului ea s-a ales cu un traumatism abdominal acut.

Cei aproximativ 30 de pasageri care se aflau în tren au fost nevoiți să aștepte o altă garnitură care să îi ducă la destinație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel