Tragedie la Disney World. Caz similar lui Ionuț, copilul omorât în Tei

O scenă dramatică s-a petrecut în cursul serii de marți în Orlando, Florida, unde se află parcul Disney World. O familie care se relaxa pe plaja unui lac din zonă trece printr-o tragedie îngrozitoare. Copilul, în vârstă de doi ani, se juca pe plajă, fiind atacat de un aligator care a țâșnit din apă, sub ochii părinților. Se pare că micuțul avea picioarele în apă, sau chiar înaintase mai mult în larg, deși pe mal erau indicatoare ce interziceau înotul, avertizând asupra pericolului.

Tatăl a sărit în apă și s-a luptat cu aligatorul, încercând să smulgă copilul din fălcile reptilei. Mama copilului a alertat alți turiști de pe plajă și a intrat, la rândul său în apă, ajutându-și soțul să salveze copilul. Din păcate, nu au reușit, iar aligatorul a dispărut cu micuțul.

Poliția și personalul specializat desfășoară o cercetare extinsă în zonă pentru a găsi copilul dispărut. Tragedia s-a petrecut în laguna Seven Seas din zona hotelului Disney’s Grand Floridian, unde familia din Nebraska stătea din 12 June, scrie The Guardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel