Tragedie în Portul Midia - nava cu 14.000 de oi răsturnată. Imagini GROAZNICE - VIDEO

Nava cu 14.000 de oi răsturnată în Portul Midia FOTO Facebook Letea Wild Horses
Nava cu 14.000 de oi răsturnată în Portul Midia FOTO Facebook Letea Wild Horses

Ies la iveală noi imagini șocante cu cele 14.000 de oi, care stau captive de mai bine de 3 zile într-o navă care s-a scufundat în Portul Midia.

O navă cu pavilion Palau s-a răsturnat, duminică, în Portul Midia. La bordul ei se aflau aproximativ 14.000 de oi și un echipaj format din 22 de sirieni. Toți membri echipajului au fost salvați și aduși teferi la mal. Unul dintre ei a căzut peste bord, însă a fost scos din apă. Majoritatea oilor au murit, până în acest moment au fost salvate doar 76 de oi. Ceea ce se petrece în aceste momente în Portul Midia este o adevărată bombă ecologică.

„În cursul zilei de astăzi se va reîntruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, acolo unde reprezentanții autorităților și șefii tuturor armelor vor stabili exact ce se va întâmpla cu animalele care vor fi evacuate de pe vapor. De asemenea, operațiunea de la navă a reînceput, se încearcă înlăturarea mărfii existente pe puntea superioară, pentru a putea reduce din greutatea navei, iar apoi vor încerca să readucă nava pe chilă dreaptă pentru a o putea remorca în dană", au transmis luni dimineață reprezentanții ISU Constanța. Potrivit acetora, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare intervine cu trei nave, 40 de oameni și 8 scafandri, iar ISU cu 10 oameni în sprijin.

Imagini șocante

'Clipurile și fotografiile pe care le trimit colegii noștri Kuki Alexandru Barbuceanu și Ovidiu Roșu din timpul operațiunii de salvare sunt foarte greu de privit. Au scos 19 oi vii de pe epavă și au găsit alte cel puțin 30 încă în viață, care vor fi și ele aduse pe mal în orele care urmează. După cum vedeți, se încăpățânează să verifice fiecare oaie și să le scoată pe cele rănite dintre cele deja moarte.

Revenim cu amănunte. Cert este că statul român anunțase drept moarte zeci de animale care încă se zbăteau să supraviețuiască. Nu putem ști câte dintre ele au murit din cauza lipsei inadmisibile de reacție și omenie. Când toate acestea se vor termina, o să fim foarte curioși să aflăm cum (nu) și-au făcut treaba cei care erau obligați prin fișa postului să și-o facă.' este postarea de pe pagina de Facebook a Letea Wild Horses.

De asemenea, avocata Cosmina Cerva a postat imagini cutremurătoare:

Vezi și Ministrul Oros, TĂCERE TOTALĂ în scandalul momentului. Petre Daea, intervenție după tragedia din ziua votului
Vezi și  Navă cu oi răsturnată. Adrian Oros: Am atras atenţia încă de anul trecut
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel