Traficantă de droguri la doar 7 ani. Povestea unei fetițe care era obligată de mamă și bunică să pregătească cocaină

Traficantă de droguri la doar 7 ani. Povestea unei fetițe care era obligată de mamă și bunică să pregătească cocaină / Foto: Pixabay
Traficantă de droguri la doar 7 ani. Povestea unei fetițe care era obligată de mamă și bunică să pregătească cocaină / Foto: Pixabay

La doar şapte ani, o fetiţă era obligată de către mama și bunica să pregătească cocaina pentru traficul de droguri.

Unii copii sunt privați de cele mai frumoase momente ale copilăriei chiar de cei care ar trebui să îi îngrijească și să lupte pentru fericirea lor. Mulți cresc în medii defavorizate sau văd de mici lucruri pe care în mod normal un pui de om nici nu ar trebui să le știe. Este și cazul unei fetițe din Italia. La doar șapte ani ai săi aceasta pregătea dozele de cocaină pentru traficul în care erau implicate mama şi bunica sa. Între timp femeile au fost arestate, a informat marţi presa locală, potrivit Agerpres, care citează AFP.

Şcolăriţa îşi însoţea deseori mama cu maşina atunci când aceasta vindea droguri pentru a sta de pază, a dezvăluit ancheta. După reţinerea mamei şi bunicii, micuţa a fost încredinţată rudelor.

Mama şi bunica fetiţei, cărora acest trafic profitabil le putea aduce până la 2.000 de euro pe zi, au fost arestate luni împreună cu alte şase persoane în timpul unui raid în regiunea capitalei Roma. Ele vor apărea în faţa justiţiei pentru trafic de droguri, agravat de acuzaţii de spălare de bani şi exploatare a unui minor, potrivit procuraturii.

Urme de cocaină găsite în Parlamentul britanic, inclusiv lângă biroul lui Boris Johnson

Nu doar în Italia cocaina este o problemă. În Marea Britanie au găsite urme de cocaină chiar în parlament, inclusiv lângă biroul lui Boris Johnson. 

„Informațiile despre consumul abuziv de droguri în Parlament, transmise către Sunday Times, sunt profund îngrijorătoare – și le voi aborda ca prioritate cu Poliția Metropolitană săptămâna aceasta. Mă aştept să văd aplicarea completă şi eficientă a legii”, a declarat președintele Camerei Comunelor, Lindsay Hoyle, într-o declarație.

Hoyle a contactat poliția în urma unui raport Sunday Times care a indicat utilizarea de droguri ilegale în clădirile Parlamentului. În urma testelor efectuate la fața locului s-au găsit urme de cocaină în 11 din 12 băi din incintă, potrivit raportului, inclusiv într-o toaletă care se află în apropierea biroului premierului britanic Boris Johnson. Mai mult decât atât, în încăperile respective ar avea acces doar cei care dețin permise parlamentare, inclusiv parlamentari, angajați și jurnaliști. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel