EXCLUSIV  Update/ Petrecerea de Halloween cu Musk, Bezos şi Jolie, atracţia săptămânii la Bran - foto

Elon Musk organizează, duminică seară, o petrecere de Halloween la Castelul Bran. La eveniment vor participa mai multe celebrităţi şi miliardari din toată lumea. 

Update: Turiştii care stăteau la coadă pentru a intra în castel au început să fie îndepărtaţi de personalul Castelului, pentru că de la ora 16:00 intrarea este interzisă. 

Update: Conform biroului de presă al IPJ Braşov, "activităţile desfăşurate de colegii noştri sunt bazate pe asigurarea ordinii şi liniştii publice şi nu sunt condiţionate de desfăşurarea sau probabilitatea desfăşurării vreunui eveniment privat în zona de competenţă". 

Update: Conform unor surse locale, este ambuteiaj în zona Castelului Bran. În zonă ar fi maşini din toate regiunile ţării, pline de turişti care speră să vadă celebrităţile care vor petrece la Castel. 

Coada s-ar întinde pe kilometri întregi, iar sute de maşini sunt parcate pe o parte şi cealalta a drumului, încă de la intrarea în staţiune. 

Deşi accesul în castel este permis până la ora 16:00, la ora 15:00 erau încă zeci de oameni care stăteau la o coadă interminabilă. 

Traficul rutier din zona Castelului Bran ar urma să fie restricţionat, conform unor surse, în orele dinaintea petrecerii, dar şi pe durata evenimentului, pentru a fi evitate orice neplăceri. 

Un avantaj pentru păstrarea aspectului privat al petrecerii este faptul că, fiind organizată duminică seara, staţiunea turistică Bran nu mai este atât de aglomerată, astfel că numărul curioşilor este redus. 

Cei care vor participa la eveniment ar urma să ajungă în zonă fie cu elicopterul, fie chiar pe jos, dacă s-au cazat în apropierea Castelului. 

Am încercat să obţinem un punct de vedere de la IPJ Braşov în acest sens, însă până la ora redactării materialului aceştia nu au putut fi contactaţi. Vom reveni cu detalii! 

Conform Antena3.ro, accesul publicului la Castelul Bran va fi interzis începând cu ora 16:00. 

Elon Musk ar fi fost primit cu țuică de prune, pâine și sare la o stână turistică din Poiana Brașov: Pâinea coaptă și produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vieții

Miliardarul Elon Musk a petrecut sâmbătă seara la o stână turistică din Poiana Brașov.

Alături de el sunt și alți miliardari, dar și vedete de la Hollywood. Prima oprire a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești.

Petrecerea de Halloween continuă la castelul legendar al contelui Dracula, de la Bran, potrivit unor surse.

Elon Musk, întâmpinat la stână cu pâine, sare și țuică

O stână turistică din Poiana Brașov a fost aleasă pentru petrecerea miliardarilor, organizata de Elon Musk. În zona izolată, bine împrejmuită, oaspeții au fost aduși pe rând, în minivanuri. Au fost întâmpinați de gazdele din România în jurul orei 19.30 cu pâine, sare și țuică de prune.

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor.

O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca într-un film de groază.

Multe dintre mașinile ajunse în acel loc au fost întoarse din drum. Cei de la securitate le-au spus șoferilor că este un eveniment privat.

Detalii au răzbătut după ce unii participanți au postat imagini pe rețelele sociale. S-au purtat ținute inspirate din serialul Game of Thrones, iar unii și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi. Efecte speciale și lumina discretă au întregit atmosfera.

Un Tweet postat de Elon Musk la ora 20 și 38, cu mesajul „Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vieții", a confirmat încă o dată prezența lui Elon Musk în Poiana Brașov, conform Știrile PROTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel