TRAFIC AGLOMERAT în București de 8 martie. Parcările INSTITUȚIILOR publice, GOALE

trafic_blocat_grup_rc_29940400_44662900
trafic_blocat_grup_rc_29940400_44662900

8 martie este din nou o zi în care în România pare că se lucrează mai puțin. La orele prânzului, traficul din București este foarte aglomerat, similar orelor de vârf, iar parcările instituțiilor publice sunt goale. 

Data de 8 martie pare să fi venit cu mai puțină muncă pentru angajații instituțiilor publice și cu mai multe drumuri de făcut pentru flori și alte cadouri specifice zilei internaționale a femeii. 

În București, traficul se desfășoară cu greutate, la fel ca la orele de vârf. Pe principalele artere din București se circulă bară la bară, chiar și cei obișnuiți cu aglomerația fiind puși la grea încercare. Zecile de mii de autoturisme sunt prezente peste tot în traficul bucureștean, în timp ce parcările instituțiilor publice au rămas goale.

Trafic BLOCAT în mijlocul zilei 

Ora 14:00, ora redactării acestui articol, este  de obicei una cu un trafic ceva mai lejer, spre deosebire de intervalul 16:00-18:00, atunci când există o aglomerație cauzată de terminarea programului de muncă.

Mijlocul zilei este mai presus de atât, o perioadă în care cei mai mulți angajați ar fi trebuit să se afle la muncă și nicidecum în trafic. 

Chiar și aplicațiile pentru găsirea unei rute alternative mai rapide par să aibă dificultăți, traficul din capitală fiind la această oră unul "înroșit", conform culorilor care arată valori ridicate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel