Top cele mai influente celebrități din 2014

În 2013, Beyounce și Jay-Z au format cuplul cu cele mai mari venituri din industria divertismentului, în topul alcătuit de publicația Forbes, cu o avere comună estimată la 95 de milioane de dolari, conform BBC.

Beyounce ocupă primul loc în topul 100 al celor  mai influente celebrități pe anul 2014, realizat de publicația Forbes, cu o avere estimată la 115 milioane de dolari în 2013, în timp ce soțul său, Jay-Z, se află pe locul al șaseșea, cu o avere de 60 de miioane de dolari.

Pe locul al doilea în topul de anul acesta se află jucătorul de baschet LeBron James, cu o avere estimată de 72 de milioane de dolari, iar câtărețul hip-hop Dr Dre se situează pe locul al treilea, cu venituri de 62 de milioane de dolari, însă cu o influență mai redusă în rândul publicului.

VEZI ȘI: Forbes: Anglea Merkel e cea mai puternică femeie din lume

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey, care a ocupat locul întâi în 2013, se află pe locul al patrulea, cu venituri de 82 de milioane de dolari în 2013. Ellen DeGeneres, gazda talk-show-ului care îi poartă numele, ocupă locul al cincilea în topul celor mai influente celebrități din 2014, cu venituri de 70 de milioane de dolari.

Topul este completat de Jay-Z (locul al șaselea), Floyd Mayweather (locul al șaptelea), Rihanna (locul al optulea), Katy Perry (locul al nouălea) și Robert Downey Jr. (locul al zecelea).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel