Tomac: "Nu interziceți merele românești!" Revoltă în România după anunțul Guvernului

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Este revoltă în societatea românească după decizia Guvernului de a închide piețele românești. Eugen Tomac, președintele PMP spune ca piețele agroalimentare trebuie să aibă același regim ca orice magazin. 

"Nu interziceți merele românești!

Sunt total împotriva ideii de a închide piețele românești. Producătorii autohtoni trebuie susținuți, iar piețele agroalimentare publice trebuie să aibă același regim ca orice magazin. Bineînțeles, cu respectarea cu strictețe a regulilor impuse de pandemie.

PMP va cere în mod oficial Guvernului să nu închidă piețele. Vrem ca românii să se bucure de toate fructele și legumele românești, iar agricultorii români să supraviețuiască șocului produs de pandemie și secetă.

Nu interziceți mărul românesc!" este mesajul lui Eugen Tomac. 

Piețele acoperite se închid 

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Craiova că închiderea pieţelor acoperite în perioada următoare este o măsură care se ia după ce s-a constatat că acesta este un spaţiu în care există o incidenţă mare de transmite a virusului din cauza nerespectării regulilor.

Potrivit premierului Orban, producătorii agricoli îşi vor putea desface în continuare produsele în pieţele deschise sau în pieţele volante, însă mulţi care vând marfă în pieţe "numai producători agricoli nu sunt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel