Toader - Lazăr, ședință de foc la CSM

Tudorel Toader, ministrul Justiției, și Augustin Lazăr, procurorul general al României, urmează să se întâlnească, la ora 13:00, la ședința CSM. 

În plenul CSM de astăzi, de la ora 13:00, urmează să se discute despre numirea în funcția de diector adjunct al Școlii Naționale de Grefieri. Amintim că Augustin Lazăr afirmă că-n cazul dosarului său a fost o ”eroare de grefă”. 

Se va mai discuta despre mențineri și eliberări din funcție, despre mai multe propuneri venite de la Școala de Grefieri, despre cererea Cameliei Bogdan de apărare a independenței profesionale, a Elenei Iordache, procuror la PÎCCJ, a lui Daniel Constantin Horodniceanu, procuror la DIICOT, a lui Teodor Niță, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, a Giluelei Diaconu, procuror la DNA Ploiești, a lui Lucian Onea, procuror DNA suspendat din funcție. 

Un alt punct pe ordinea de zi este organizarea concursului pentru numirea în funcţia de procuror şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Ședința vine într-un conflict aprins între Tudorel Toader și Augustin Lazăr. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel