Titi Aur revine în Campionatul Național de Raliuri. VIDEO

Bogdan Bolojan / 19 dec 2017 / 17:26 Salveaza PDF Comentarii

După o pauză de 7 ani, Titi Aur revine în Campionatul Național de Raliuri, alături de Silviu Moraru, copilotul său din 2003, de la World Rally Championship, alături de care a câștigat în 2001 și 2002 edițiile Campionatului Național de Raliuri (CNR).

Echipa se numește Cotnari Rally Team, iar revenirea în CNR o vor face cu o Skoda Fabia R5, pe care o aduc zilele acestea din Cehia, direct de la producător.

 "Multe dintre acțiunile mele și mă refer aici inclusiv la campaniile în care mă implic sau mesajele pe care le transmit, sunt adresate tinerilor. De la realitarea străzii că pentru categoria de vârstă 18-24 ani, accidentele rutiere sunt cauza numărul 1 de deces, iar la Academie vom continua să derulăm campanii cât să-i ajutăm pe tinerii șoferi să conștientizeze și să învețe să conducă în siguranță, până la faptul că am răspuns prezent oricărei inițiative care are ca scop reducerea numărului de victime pe străzile din România. În plus, primesc nenumărate mesaje de la tineri care vor să învețe să piloteze o mașină. Pentru ei vreau să revin în Campionat și, chiar dacă este vorba despre o generație care n-a ajuns pe dealuri la curse, îmi doresc să împărtășesc cu ei din experiența pe care am acumulat-o în raliuri. Motiv pentru care le vom pregăti o surpriză... Dorința mea cea mai mare și practic provocarea la care răspund astăzi prezent, este de a lua tinerii din fața calculatoarelor, cu noi, la competițiile care ne așteaptă începând din 2018!" a declarat Titi Aur. 

"Pentru mine, revenirea în Campionatul Național de Raliuri (CNR), după 15 ani de pauză, este o provocare. Mă simt în formă și deja am intrat în programul de pregătire fizică pentru 2018. Îmi doresc ca prestația noastră să fie la un nivel ridicat, atât pentru că îmi stă în fire, cât si pentru a fi un exemplu pentru toți cei care, de-a lungul anilor, au fost instruiți la Academia Titi Aur. Am convingerea că vom obține rezultate bune, pentru că scopul nostru nu este să facem act de prezență. Știu că va fi greu, pentru că în ultimii ani nivelul CNR a tot crescut, însă am încredere că vom reuși să ne "setăm" ritmul, astfel încât să putem ocupa un loc pe podium în clasamentul general de la sfârșitul lui 2018," a declarat Silviu Moraru.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28