EXCLUSIV  Titi Aur, informație esențială pentru șoferi și pietoni: Se află într-un pericol - VIDEO

Rodica Mitu / 13 mai 2018 / 16:56 Salveaza PDF Comentarii
Titi Aur, informație esențială pentru șoferi și pietoni: Se află într-un pericol - VIDEO
Titi Aur, informație esențială pentru șoferi și pietoni: Se află într-un pericol - VIDEO

Titi Aur, unul dintre cei mai cunoscuți piloți din România, a discutat despre principală problemă a șoferilor, dar și pietonilor, trăgând astfel un semnal de alarmă.

Titi Aur, multiplu campion naţional de raliuri, a făcut următoarele declarații: "Principală problemă a șoferilor, dar și a pietonilor este că nu conștientizează că se află într-un pericol. Cei de la volan, în mod special, cred că lor nu li se poate întâmpla nimic.

Astăzi, în România, pe zi, în medie, mor cinci oameni, 25 sunt răniți grav, 80 răniți ușor. Aceasta este media. Atenție, rănit ușor înseamnă o mână ruptă, un picior rupt. Nu înseamnă că, de fapt, nu ai pățit mai nimic. Niciunul dintre cei implicați într-un accident nu pleacă de acasă cu gândul: astăzi mie mi se poate întâmpla. Ne gândim că ne ducem la serviciu, că ne ducem la distracție, la munte, la mare, fără să ne punem problema că putem fi una dintre victimele accidentelor de circulație.

După ce conștientizezi acest lucru, trebuie să respecți regulile de circulație, în primul rând. În al doilea rând, să respecți reguli de conducere defensivă, care, de multe ori, nu sunt identice cu cele de circulație. Nu în ultimul rând, să respectăm regulile de bun simț. Pentru că a te deplasa cu mașina pe stradă înseamnă și reguli de circulație, de conducere defensivă și de bun simț".

VEZI ȘI Cauciucuri all season, INTERZISE. Titi Aur, despre anvelope: Compromis prost-VIDEO

Amintim că Titi Aur a discutat cu Liviu Harbu în cadrul emisiunii "Jungla Urbană" de la DCNews.ro.

Despre Titi Aur

Multiplul campion national de raliuri, Titi Aur a câştigat 51 premii. De 8 ori a cucerit titlul de campion al României în 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006. A fost primul pilot român care a participat la World Rally Championship în 2003, fiind un adept al derapajelor şi un fan al aderenţei scăzute.

Răspunsul complet, mai jos:

VIDEO INTEGRAL AICI

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27