Tinerii șoferi, loviți de prețul polițelor RCA

Măsurile luate de Autoritatea de Supraveghere Financiară în ultimul an au dus la o majorare semnificativă a prețului  polițelor RCA pentru tinerii sub 30 de ani. Prețul unei astfel de polițe poate ajunge și de patru ori mai mare decât era în 2013.

Tinerii între 18 și 30 de ani sunt cei mai afectați de măsurile impuse de Autoritatea de Supraveghere Financiară. S-a constatat că aceștia sunt cei care provoacă cele mai multe accidente. De asemenea, cei care locuiesc în București sau într-un alt oraș mare și aglomerat din țară vor plăti mai mult. Dacă locuiți în Est veți plăti mai mult decât cei care locuiesc în Vest, unde s-a constatat că daunele sunt mai mici, potrivit economica.net.

Concret, în acest moment, un tânăr de 26 de ani care conduce un Logan cu o capacitate cilindrică de 1,6 litri şi o putere de 90 de cai va plăti cel puţin 1.400 de lei pe poliţa obligatorie.

Această sumă este însă valabilă doar în cazul Astra Asigurări, întrucât toate celelalte societăţi de asigurare cotează la peste 2.000 de lei. Astfel, al doilea cel mai bun preţ din piaţă este cel oferit de City Insurance, care vinde cu 2.100 de lei, urmat de Asirom care cotează la 2.200 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel