Tinere exploatate sexual în Italia. Percheziții la Craiova

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

În urma a două percheziții efectuate de polițiștii specializați și procurorii D.I.I.C.O.T. din Craiova, a fost depistat un bărbat bănuit că ar fi exploatat sexual mai multe tinere, în Italia.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţe ce aparţineau unui bărbat, de 31 de ani, bănuit de trafic de persoane şi trafic de minori.

Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2018, bărbatul respectiv ar fi racolat şi exploatat sexual, în Italia, mai multe tinere, printre care şi o tânără, de 27 de ani, din judeţul Dolj.

Tânără obligată să se prostitueze, adusă în țară

De asemenea, în urma cooperării dintre organele judiciare din România și Italia, tânăra în cauză a fost identificată și scoasă din mediul infracțional unde era obligată să se prostitueze, aceasta revenind ulterior în ţară.

Bărbatul a fost reţinut, iar apoi pe numele său a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel