Timisoara: Patru oameni ai legii, reținuți după ce au bătut un om confundat cu un urmărit general

 Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara au reţinut trei poliţişti şi un jandarm din Timişoara, acuzaţi că ar fi agresat doi bărbaţi care au ajuns la spital, unul dintre ei fiind confundat cu un urmărit general. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, este vorba de trei lucrători de poliţie şi un subofiţer jandarm, acuzaţi de săvârşirea, în calitate de autori, a mai multe acte de purtare abuzivă cu consecinţa vătămării corporale şi a punerii în primejdie a vieţii a două persoane vătămate. 

Cei trei poliţişti şi jandarmul vor fi prezentaţi miercuri Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. 

Totodată, faţă de alţi trei subofiţeri jandarmi şi un lucrător de poliţie, procurorii militari au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru complicitate la faptele menţionate. 

Pe 22 noiembrie, un echipaj de poliţie a oprit în trafic un autoturism în baza suspiciunii că în el s-ar afla o persoană urmărită general. Cu ajutorul unui echipaj de jandarmi, poliţiştii i-au imobilizat pe cei doi ocupanţi ai maşinii, după care i-au condus la o secţie de poliţie din Timişoara pentru verificări şi identificare. Cei doi ocupanţi ai maşinii au ajuns apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, unde au primit îngrijiri medicale, susţinând că au fost agresaţi de poliţişti şi jandarmi. 

Cercetările în cauză sunt efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IGPR - Direcţia de Investigaţii Criminale, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel