The Wall, marele zid. Verdict fulminant: bilă verde pe 150 000 lei

Eugen și Noemi, echipa care s-a confruntat aseară cu Marele Zid a avut un parcurs de poveste, cu multe suișuri și coborâșuri. 

Deși nu păreau că au început concursul cu dreptul, zidul le-a dat, dar le-a și luat, iar în final cei doi au plecat acasă cu 8.110 RON, după ce Eugen a semnat contractul. Suma câștigată îi va ajuta în proiectul umanitar pe care l-au demarat pentru a-i ajuta pe nevăzători, prin construcția de machete 3D realizată cu ajutorul imagisticii și al printării tridimensionale.

Proba ,,Căderii libere” a început cu foarte multe emoții pentru cei doi concurenți, care până la ultima întrebare nu făcuseră niciun pas către câștig. Proiecția afișa în continuare 0 RON, dar pentru că regula jocului implică cel puțin 1 RON în prima probă pentru a trece la etapa următoare, cei doi s-au concentrat cât mai bine pentru o ultimă șansă. Au reușit să răspundă corect, zidul s-a făcut verde, iar coechipierii au decis că este cel mai bine ca Noemi să rămână în platou în confruntarea cu zidul.

Concurenta a început cu pași mici, dar a avut destulă intuiție să apese accelerația când a simțit că logodnicul ei știe răspunsul. Triplarea i-a adus noroc, iar bilele care aveau în spate un motiv anume au ajutat-o să crească suma de pe zid. Un singur răspuns corect din camera de izolare, a generat cea mai spectaculoasă aterizare a serii, direct pe suma de 150.000 RON: ,,realizez foarte greu ce se întâmplă, dar mă bucur enorm”, afirma Emi. Deși câștigul ajunsese la 218.412 RON, la finalul jocului din platou, după etapa bilelor roșii, proiecția afișa 128.300 RON.

Decizia era acum în mâinile lui Eugen, care s-a confruntat timp de o oră cu incertitudinea din camera de izolare.  ,,Am venit aici să riscăm, să jucăm până la capăt”, acestea au fost cuvintele pe care logodnica lui i le-a transmis din fața Marelui Zid, dar se pare că telepatia nu a funcționat în acel moment tensionat și Eugen a decis să semneze contractul pentru suma garantată. Cei doi au plecat acasă cu 8.110 RON, o sumă de până la 16 ori mai mică, dar finalul i-a găsit îmbrățisați, la fel de uniți, mărturisind că emisiunea ,,The Wall- Marele Zid” le-a oferit o experiență unică. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel