„The Romanians are Coming/Vin Românii", o ruşine pentru cinematografia onestă, susțin producătorii Wild Carpathia

Documentarul „The Romanians Are Coming/Vin românii" nu a rămas nesancționat de echipa documentarului „Wild Carpathia", în opinia cărora filmul realizat de jurnaliştii de la Channel 4 reprezintă "o ruşine pentru cinematografia onestă".

„Sunt extrem de jenat de ignoranţa şi prejudecăţile colegilor mei britanici cu privire la opiniile lor despre România. Cu toate acestea, părerea mea nu este împărtăşită de companiile de producţie care realizează pseudo-documentare, false şi răutăcioase, precum «The Romanians are Coming», care este o ruşine pentru cinematografia onestă. (producătorii Wild Carpathia)

Documentare fenomen despre România, într-o proiecție maraton

Acum ar fi momentul perfect pentru a proiecta «Wild Carpathia», prima, a doua şi a treia parte, pe canalele de televiziune ale Marii Britanii, pentru a ajuta la corectarea acestei declaraţii monstruos de false şi fiţi siguri că am să îi abordez în această săptămână, începând cu BBC, să văd dacă putem da o replică acestei serii ruşinoase", se arată pe pagina de Facebook a documentarului „Wild Carpathia", potrivit Mediafax, scrie paginademedia.ro.

"Wild Carpathia": Vezi ce personalități vor promova România

Televiziunile britanice Channel 4 şi 4Seven au început să difuzeze, începând din 17 februarie, o serie de documentare despre imigranţii români veniţi în Marea Britanie. Potrivit postului TV Channel 4, documentarul analizează vieţilor românilor care se stabilesc în Marea Britanie, încercând să dezvăluie adevărul aflat dincolo de materialele de presă despre migraţie.

Documentarul despre vieţile românilor din Marea Britanie începe, de fapt, cu mai multe cazuri de familii de ţigani veniţi în Marea Britanie.

Consulul Răzvan Constantinescu, despre documentarul Channel 4 "Vin românii": Tendențios

Episodul al doilea va explora situaţia socială din România şi cauzele care îi împing pe români să meargă în Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel