Consulul Răzvan Constantinescu, despre documentarul Channel 4 "Vin românii": Tendențios

Comunitatea românilor din Bristol reacționează după difuzarea primului episod, de către Channel 4, a documentarului "The Romanians are coming/Vin românii".

"Comunitatea românilor a fost ofensată şi se simte profund umilită. Suntem deranjaţi şi preocupaţi de această operă senzaţionalistă de jurnalism penibil", a afirmat consulul onorific al României din Bristol, Răzvan Constantinescu, după difuzarea episodului-pilot din documentar, în care românii sunt prezentaţi nejustificat într-un mod negativ, scrie romaniatv.net.

"Acest documentar tendenţios este o pată publică adusă reputaţiei oamenilor muncitori din comunitatea românilor", a precizat consulul român.

Documentarul despre vieţile românilor din Marea Britanie începe, de fapt, cu mai multe cazuri de familii de ţigani veniţi în Marea Britanie. Cel care povesteşte despre viaţa românilor în Marea Britanie este un ţigan român, care susține că 20.000 de imigranţi din România contribuie la economia ţării. 

Canalul care transmite acest documentar susține că explorează vieţile românilor care se stabilesc în Marea Britanie pentru a afla adevărul despre viaţa imigranţilor români în Marea Britanie, dincolo de materialele de presă pe acest subiect prezentate până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel