Teo Trandafir îl demască pe Mircea Badea: Acesta e el!

Scutaru Cristina / 10 feb 2019 / 16:33 Salveaza PDF Comentarii
Teo Trandafir
Teo Trandafir

Colega alături de care a realizat mulți ani emisiuni la radio și TV, Teo Trandafir, a vorbit deschis despre prietenia cu Mircea Badea, în direct în emisiunea Clubul de Weekend de la Europa FM.

Teo Trandafir a spus că nu va uita niciodată câte lucruri bune a făcut Mircea Badea pentru ea. Realizatoarea TV a spus că îl adoră pe fostul ei coleg de platou care i-a rămas prieten.

"Îl cunosc pe Mircea Badea omul real care atunci când eu am fost căzută a venit lângă mine, care a luptat ca un erou pentru mine. Este omul care a intrat în salonul meu de la Viena. N-am să uit niciodată - mâinile lui în mâinile mele, bunătatea lui nesfârșită de-a lungul anilor. Când eu nu aveam, el mi-a dat, când eu nu am putut, a putut el pentru mine. Nu mi-a cerut niciodată nimic. Nu mi-a spus lucruri pe care le-a făcut pentru mine. Eu îl ador pe Mircea Badea omul. Îl iubesc și i-am zis acest lucru. El nu suportă lucrurile acestea, dar i-am spus că-l iubesc. Era prin 1997. S-a blocat și mi-a răspuns: și eu prestez program. Este tot ce a putut să scoată din el. Ăsta este el. Îl iubesc așa cum e”, a zis Teo Trandafir.

VEZI ȘI: Roșu (ASF), interviu. Asigurare cutremur. "Lumea va spune: iată un guvern nepopular. Nu e adevărat. Plătim inconștiența noastră"
Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27