Tentativă de VIOL într-un mall din Capitală. Martoră a incidentului: Putea să o OMOARE. A strâns-o de gât

Captură video România TV
Captură video România TV

O angajată a mall-ului în toaleta căruia un bărbat a încercat să violeze o femeie a povestit cum s-a întâmplat totul. Bărbatul ar fi fost sub influența drogurilor, iar în urmă cu câteva zile a fost prins că fura dintr-un magazin.

"Femeia a intrat în toaletă și a lăsat ușa deschisă. El a urmărit-o și a intrat peste ea. Femeia speriată a început să țipe. El a strâns-o de gât, era neagră toată. Putea să o omoare dacă nu era colega mea să intervină. Avea și un cuțit. El a mai fost prins în urmă cu câteva zile că încerca să fure dintr-un magazin. Colega mea s-a speriat, intri să faci curățenie și îți dă din cap.", a povestit o angajată a mall-ului pentru România Tv.

Precizăm că un bărbat a intrat peste o femeie care se afla în toaleta unui mall din București și a încercat să o violeze. Victima a fost salvată de femeia de serviciu. Aceasta l-a gonit cu o mătură și a sunat imediat la 112. Incidentul s-a întâmplat într-un mall din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul se află acum sub arestul poliției.

VEZI ȘI: Un individ a vrut să violeze o femeie în toaleta unui MALL din București. Victima, salvată de femeia de serviciu, care l-a fugărit cu mătura pe agresor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel