Un individ a vrut să violeze o femeie în toaleta unui MALL din București. Victima, salvată de femeia de serviciu, care l-a fugărit cu mătura pe agresor

Un bărbat ar fi încercat să violeze o femeie în toaleta unul mall din capitală. 

Un bărbat ar fi intrat peste o femeie care se afla în toaleta unui mall din București și ar fi încercat să o violeze. Femeia s-a speriat îngrozitor și a început să țipe, iar pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul este scos din toaleta mall-ului de către femeia de serviciu care făcea curățenie la acel moment. Aceasta l-a gonit cu o mătură și a sunat imediat la 112. Polițiștii au intervenit de urgență și au reuși să îl prindă pe individ pentru că martorii l-au ținut să nu fugă. Incidentul s-a întâmplat într-un mall din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul se află acum sub arestul poliției.

"La data de 8 ianuarie, în jurul orei 18,00, prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial din sectorul 6, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 ani şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), transmite Agerpres.

Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Cercetările sunt continuate de Secţia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel