Tentativă de VIOL în toaleta unui mall din București. Surugiu, solicitare pentru Lucian Bode: Reforma Ministerului Afacerilor Interne

 Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Iulian Surugiu, președinte fondator SNAP, cere o reformă a Ministerului Afacerilor Interne, argumentând prin faptul că infractorii nu au frică de poliție pentru că aceasta nu este activă.

Un individ a vrut să violeze o femeie în toaleta unui mall din București. Victima a fost salvată de femeia de serviciu, care l-a fugărit cu mătura pe agresor. Iulian Surugiu susține că acest caz, faptul că bărbatul a încercat să facă așa ceva ziua în amiaza mare, demonstrează că infractorii nu au frică de poliție și cere o reformă a Ministerului de Afaceri Interne.

"Asta ne spune că infractorii nu mai au nici bun simț măcar, s-a schimbat și mentalitatea lor. Nici nu poți să explici așa ceva, tot prostul știe că mall-urile sunt pline de camere de supraveghere și de asta bănuiesc că persoana respectivă are ceva la cap. Un om normal nu ar face niciodată așa ceva în viața lui, iar dacă l-ar face, l-ar face cu totul altfel. De asta îl mai rog pe domnul ministru să se gândească bine să înceapă odată reforma în Ministerul de Interne și de a avea o Poliție activă care să fie vizibilă pe străzi, nu numai în mașini.", a declarat Iulian Surugiu, în direct la România Tv.

VEZI ȘI: Un individ a vrut să violeze o femeie în toaleta unui MALL din București. Victima, salvată de femeia de serviciu, care l-a fugărit cu mătura pe agresor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel