EXCLUSIV  Tehnicile care te fac să arăți ca la 20-30 de ani. Dr. Dana Miricioiu, explicații / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Dr. Dana Miricioiu, Chirurg Plastic, Fondator & Proprietar al Clinicii omonime din Herăstrău, a fost invitată la DC News, DC Medical, Spectacola şi DC News TV.
 

Dr. Dana Miricioiu a explicat, în exclusivitate pentru DC News, cât de deschiși sunt românii și româncele la noile tehnici apărute în chirurgia estetică. Potrivit acesteia, tot mai mulți români au înțeles că e mai bine să apeleze la intervenții mai devreme, decât la vârste înaintate. 

„Acesta este trendul cel mai important în chirurgia estetică, faptul că românii s-au deschis. Pacienții mei s-au deschis pentru aceste intervenții și apelează în număr foarte mare pentru că au înțeles că decât să facem un lifting chirurgical la 40-50 de ani, atunci când din cauza liftingului putem slăbi pielea ca și elasticitate și putere, mai bine facem din timp, în mod repetat, aceste intervenții care sunt minim invazive sau non invazive.

După radiofrecvență fracționată putem pleca imediat. Pielea este roșie doar jumătate de oră, deci ne putem relua activitatea. Sunt extrem de bine venite și dacă tot investim în multe lucruri, de ce nu am investi și în propria noastră persoană, pentru că ajung la vârste înaintate și pacientele mele spun: „Îmi pare rău că nu m-am gândit din timp să fac câte ceva în fiecare an”.", a spus Dr. Dana Miricioiu. 

 

La vârste înaintate e din ce în ce mai greu

„În momentul în care avem o piele îmbătrânită și structurile de sub piele distruse, trebuie să refacem nu doar țesutul dermic, dar să refacem și planurile de sub piele.

În momentul în care îmbătrânim, oamenii cred că ridurile apar pentru că pielea se strică. Nu! Ridurile apar pentru că pielea se strică, dar structurile de sub piele alunecă, este un proces complex. (...) Pielea care suferă din punct de vedere calitativ, țesuturile grase, grăsimea superficială profundă se resoarbe, alunecă și tot acest complex trebuie restabilit și remodelat în momentul în care avem modificările feței. La vârste înaintate lucrul acesta e din ce în ce mai greu.

Atunci, intervenții simple, periodice, de la vârstele de la care avem indicație, sunt extrem de bine venite pentru sănătatea și frumusețea noastră și externă, dar și internă. Rolul ei este să combine frumusețea externă cu frumusețea internă și să dea persoanelor încrederea de care au nevoie.", a spus medicul. 

 

Ce este blefaroplastia 

„Este o intervenție de remodelare a pleoapelor și de reîntinerire a lor pentru că prin această intervenție putem elimina excesul de piele care se acumulează de-a lungul anilor, atât la pleoapa inferioară, cât și la cea superioară. Sunt pacienți care vin și mă întreabă ce putem face cu pleoapele care atârnă și  nu le mai pot deschide atât de ușor. ", a spus Dr. Dana Miricioiu la DC News, DC Medical, Spectacola şi DC News TV. 

 

Vedeți mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel