Teatrul Elisabeta: Știi ce-am făcut în America?, cu Anda Dimitriu și Julie Mayaya, din 8 martie

Un spectacol muzical inedit, în genul celor întâlnite pe Broadway, va reveni pe scena Teatrului Elisabeta din București, începând din 8 martie, cu o interpretare de excepție. Publicul va avea astfel ocazia de a-i admira în musicalul "Știi ce-am făcut în America? pe Julie Mayaya, Anda Dimitriu și Filip Ristovski în rolurile principale.

După succesul înregistrat în luna decembrie, musical-ul "Știi ce-am făcut în America?" revine pe scena Teatrului Elisabeta din 8 martie.

Alături de Julie Mayaya, din distribuția spectacolului mai fac parte: Anda Dimitriu de la Vocea României, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu, Adrian Rădulescu, Bianca Popa, Gabriel Nedea și Dan Luca.

"Știi ce-am făcut în America?", producție semnată de Roxana Priceputu, în regia Malinei Andrei, este un spectacol muzical inedit, în care piese celebre din repertoriul internațional sunt readuse pe scenă de actori, cântăreți și dansatori tineri, frumoși, talentați și carismatici.

Timp de o oră, spectatorii sunt invitați duminică, 8 martie, la Teatrul Elisabeta din București, să descopere adevărul despre "Știi ce-am făcut în America?", un musical cu povești de dragoste contemporane și situații desprinse din realitate, un spectacol muzical care va relaxa și va distra publicul.

Mai mult decât atât, anul acesta spectacolul muzical va fi jucat și în marile orașe ale țării, precum Brașov, sau Pitești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel