Teama de RĂZBOI l-a făcut pe un gălățean să se ducă la spital îmbrăcat cu vestă antiglonț. Medic: Vrea să fie protejat

Teama de RĂZBOI l-a făcut pe un gălățean să se ducă la spital îmbrăcat în vestă antiglonț. Medic: Vrea să fie protejat / Foto ilustrativ: Captură video Youtube Broadheader
Teama de RĂZBOI l-a făcut pe un gălățean să se ducă la spital îmbrăcat în vestă antiglonț. Medic: Vrea să fie protejat / Foto ilustrativ: Captură video Youtube Broadheader

Un bărbat s-a dus la spital cu vestă antiglonț pentru că îi era frică că începe războiul în Ucraina.

Un pacient s-a dus la spital îmbrăcat cu vestă antiglonț, de frica declanșării unui război în Ucraina. Incidentul a avut loc luni, 15 februarie, la UPU Galaţi. Un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a prezentat la secţia de urgenţe deoarece avea o problemă medicală.  În momentul în care a fost consultat, medicii au observat că acesta poartă o vestă antiglonţ, scrie Realitatea.net.

Întrebat de ce a venit îmbrăcat așa, gălățeanul le-a explicat medicilor că vrea să fie protejat şi, prin urmare, poartă vesta din cauza războiului care ar putea să izbucnească în Ucraina.  Bărbatul ar fi primit vesta de la un club de airsoft unde este membru.

Întâmplarea a fost relatată de medicul Paul Ichim, pe pagina sa de Facebook. „Pe undeva lumea a luat-o razna rău. Dacă un bărbat a venit la urgenţe să se consulte, cu vesta antiglonţ pe el, pentru că nu ştie când începe răzbelul şi vrea să fie protejat, ce mai vreţi?”, a scris medicul gălăţean.

Își RETRAGE Rusia militarii de lângă Ucraina? Anunțul Moscovei

O parte din militarii ruşi din districtele de la frontiera cu Ucraina revin la bazele lor după ce au încheiat diferite exerciţii, a anunţat Ministerul Apărării de la Moscova, potrivit unei ştiri preluate de Reuters de la Interfax şi de AFP de la mai multe agenţii de presă ruse.

Un comunicat al ministerului anunţă că în întreaga ţară au loc în continuare exerciţii militare la scară mare, dar mai multe unităţi din districtele militare de sud şi de vest au încheiat aceste misiuni şi au început să se retragă la baze. Unităţile respective "au început deja încărcarea în mijloace de transport feroviare şi rutiere şi vor începe astăzi să revină în garnizoane", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Igor Konacenkov, scrie Agerpres.

Reuters apreciază că această evoluţie poate contribui la detensionarea relaţiilor Rusiei cu Occidentul.

Rusia a concentrat circa 100.000 de militari în apropierea frontierelor Ucrainei, ceea ce a produs îngrijorare cu privire la posibilitatea unei invazii. Având în vedere şi exerciţiile comune ruso-belaruse care se desfăşoară în Belarus în perioada 10-20 februarie, Ucraina este aproape încercuită de forţele armate ruse. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel