Tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit - VIDEO

Tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit / Foto: captură video Știri de Cluj
Tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit / Foto: captură video Știri de Cluj

Tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit peste un stand, chiar sub ochii clienților.

O parte din tavanul unui mall din Cluj s-a prăbușit duminică dimineața. Mai multe bucăți din tavan au căzut pe un stand care a fost distrus aproape în totalitate, transmite România TV.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele sunt însemnate. Incidentul s-ar fi produs din cauza unei conducte de apă care s-ar fi spart. În imaginile video se poate vedea cum din tavan curg șiroaie de apă, iar pe jos se formează bălți. Oamenii se uită nedumeriți la ceea ce se întâmplă și încearcă să evite zona. Un nor de praf s-a ridicat în aer după ce tavanul a căzut peste stand. 

Alt incident, într-un mall din Capitală. Două tinere s-au luat la bătaie

Scene șocante au fost surprinse în urmă pe terasa unui mall din Capitală. Două adolescente s-au luat la bătaie, sub privirile oamenilor. Fetele s-au tras de păr și și-au împărțit pumni și picioare.

Martori sunt mai mulți oameni, dar aceștia nu intervin în niciun fel pentru a le opri pe tinere. Mai mult, le încurajează pe acestea să continue bătaia. Poliția a deschis un dosar penal și încearcă să afle cine sunt protagonistele filmulețului și când a fost făcut clipul. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional! Video îl puteți vedea AICI.

Pistol, găsit în cabina de probă a unui mall din Capitală

Un angajat al unui mall din București a găsit, în luna iunie, într-o cabină de probă, un pistol și un încărcător, uitate într-o geantă. Acesta a sunat imediat la 112. Polițiștii au ridicat arma și au constatat că era vorba de muniție reală. Ulterior, oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au identificat persoana care a uitat arma. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani.

Acesta a negat inițial faptul că pistolul i-ar aparține. Individul a fost apoi arestat preventiv 30 de zile pentru deținere de armă letală în mod ilegal, arată un comunicat al forțelor de ordine din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel