Urmărește emisiunea live


VIDEO - Două tinere și-au împărțit pumni și picioare pe terasa unui mall din Capitală

VIDEO - Două tinere și-au împărțit pumni și picioare pe terasa unui mall din Capitală / Foto: captură video Realitatea Plus
VIDEO - Două tinere și-au împărțit pumni și picioare pe terasa unui mall din Capitală / Foto: captură video Realitatea Plus

Două tinere s-au luat la bătaie pe terasa unui mall din Capitală.

Scene șocante au fost surprinse pe terasa unui mall din Capitală. Două adolescente s-au luat la bătaie, sub privirile oamenilor. Fetele s-au tras de păr și și-au împărțit pumni și picioare.

Martori sunt mai mulți oameni, dar aceștia nu intervin în niciun fel pentru a le opri pe tinere. Mai mult, le încurajează pe acestea să continue bătaia. Poliția a deschis un dosar penal și încearcă să afle cine sunt protagonistele filmulețului și când a fost făcut clipul, scrie Realitatea.net. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional! 

VEZI ȘI: Cifre îngrijorătoare. 71% dintre copii susţin că violenţa este prezentă în şcolile lor

Cazul femeii bătute cu parul de copiii ei minori

Violențele între minori sunt din ce în ce mai frecvente. În ultimul an au fost numeroase cazuri în care adolescenți sau chiar copii s-au bătut fie pe stradă, fi chiar în incinta școlilor. Cel mai șocant caz însă este cel al femeii bătute cu parul de copiii ei minori. S-a întâmplat în luna ianuarie. 

Doi copii minori au fost filmaţi în timp ce îşi bat mama, acţionând chiar la îndemnul tatălui. La un moment dat, unul din ei îi cere un par acestuia. După ce îl obţine, începe să îi aplice femeii mai multe lovituri în cap, în timp ce aceasta începe să plângă. Pe fundal, se aud hohote de râs. Secţia 2 de Poliţie Rurală Bugesti din Vrancea a anunţat atunci că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la această filmare, potrivit Antena 3.

Totul s-ar fi petrecut pe data de 26 ianuarie. Femeia de 41 de ani ar fi fost lovită de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani. De asemenea, deplasându-se acolo, poliţiştii au constatat că s-a întâmplat totul pe fondul consumului de alcool şi că bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi să exercite acte de violenţă. Unul dintre copii are opt ani, iar celălalt 11 ani. 

VEZI ȘI: Bătaie cruntă între o fată și un băiat, filmată în sala de clasă a unui liceu din Tecuci - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel