Tatăl lui Robert Turcescu a murit. Banciu: Ce nu se știa

Radu Banciu
Radu Banciu

Robert Turcescu trece prin momente grele, după ce tatăl său s-a stins din viață. Radu Banciu a spus că acesta l-a inspirat în muzică pe Robert Turcescu.  

Robert Turcescu a transmis următorul mesaj pe Facebook: „Tatăl meu, Barbu Turcescu, a fost cel mai bun tată din lume. Bunul meu tată s-a dus la Domnul în această dimineaţă. Toţi cei care l-au cunoscut şi vor să-şi ia rămas bun de la el sunt aşteptaţi începând de mâine după-amiază la capela cimitirului din satul Valea Mare Podgoria, oraş Ştefăneşti, judetul Argeş. Înmormântarea va fi joi, 18 octombrie, în cimitirul de la Valea Mare, la ora 12.00. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu tată!”.

„El este cel care l-a inspirat în muzică pe Robert Turcescu. Poate nu toată lumea cunoaște acest amănunt. Robert Turcescu, un foarte bun cântăreț, un extraordinar chitarist. Dar să știți că a fost inspirat de tatăl său, care a fost lăutar, violonist. A fost un om căruia i-a plăcut să cânte. A avut ureche muzicală. El a stat la baza acestei ascensiuni în lumea muzicii a lui Robert Turcescu, a doua sa pasiune după politică", a spus, marți seară, Radu Banciu, la B1 TV, în cadrul emisiunii sale „Lumea lui Bancu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel