Tatăl lui Heath Ledger: "Nu daţi vina pe Joker pentru atentat"

the joker
the joker

Tatăl actorului care a jucat rolul lui Joker în filmul "Cavalerul negru" a rugat presa să nu facă legătura între personaj şi bărbatul care a omorât la premiera producţiei 12 oameni.

Heath Ledger a murit în 2008, după o supradoză de medicamente, chiar după ce a încheiat filmările pentru cea de-a doua parte a trilogiei lui Nolan. Heath l-a interpretat pe faimosul personaj Joker,dar într-o variantă mai întunecată a celebrului Joker jucat de Jack Nicholson.

James Holmes, care a omorât 12 oameni în seara premierei filmului, se pare să şi-a decolorat părul şi îşi spunea Joker. Tatăl lui Heath Ledger a ţinut să precizeze pentru The Herald Sun din Australia că astfel de asocieri nu au sens. "Nu putem da vina pe Joker. Este un personaj ficţional. Nu ştiu cât rău îi poate face asta personajului. Cred că asta este una dintre cele mai mici griji ale mele. Aş fi mai îngrijorat de familile celor care au murit şi de cei implicaţi în tragedie", a spus tatăl actorului. Tot el a vorbit şi despre politica armelor de foc din Statele Unite. Acesta este de părere că legile privind această problemă ar trebui revizuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel