Tatăl Lidiei Buble REFUZĂ să-l accepte pe Răzvan

Relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble nu-l bucură prea mult pe tatăl cântăreței. Motivul a fost povestit chiar de artistă. 

Tatăl cântăteţei, pastor la o biserică penticostală din Deva, nu este foarte dornic să-l cunoască pe Răzvan Simion până în momentul în care va veni să-i ceară mâna Lidiei. Mărturisirea a fost făcută char de solistă.

"Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere. Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine", a spus Lidia Buble.

Se pregătește de nuntă 

Vedeta a vorbit şi despre detaliile pe care orice mireasă le pune la punct pentru ziua cea mare: "Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua, una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare", relatează Romaniatv.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel