Tăriceanu, surprins în vacanță. Banciu îl așteaptă pe Iohannis

Al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, a fost surprins în Dubai cu soția. Jurnalistul Radu Banciu a comentat știrea, miercuri seară. 

Radu Banciu a susținut că președintele Senatului și-a dus soția în Dubai pentru că ”e specialist în femei” și ”femeia e de dus în Dubai dacă vrei să te lase în pace. Pentru că ea se plimbă, în Dubai nu se termină cumpărăturile niciodată, și tu poți să stai să te gândești la altceva”. 

[citeste si]

Jurnalistul a adăugat: ”Mă aștept să îl văd și pe Klaus Iohannis de pe azi pe mâine, oricând să avem o veste că este dus pe undeva prin America de Sud. Nu știu dacă se duce chiar la Miami, că se trage acolo, poate își schimbă și el obiceiurile. Se duce la Nassau, în Bahamas.”

Radu Banciu spune că președintele Senatului a plecat în vacanță când e un pic mai ieftin: ”O să spuneți că nu au putut pleca de Crăciun și de Revelion pentru că aveau treabă. Păi și ce, acuma nu au? Tocmai, au fost plecați și atunci, au plecat și acum, dă prost în orice caz ca politician. Du-te tată de Crăciun și de Revelion! Stai acasă când începe anul. Lasă-i pe amărâți să umble, nu le fă umbră ăstora care nu au un chior și încearcă în zilele astea când e mai ieftin să se plimbe”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel