Tăriceanu: Iohannis MINTE! Din dorința de a pune mâna pe toată PUTEREA, pe 6 decembrie

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat după declarațiile lui Klaus Iohannis. 

"Dl Iohannis minte! O face destul de des în ultimul timp din dorința de a acoperi incompetența “Guvernului Meu”! O face din dorința de a păcăli românii și de a pune pe 6 decembrie mâna pe toată puterea!

Astăzi a mințit despre cine a politizat conducerea spitalului de la Piatra Neamț! Realitatea este că cel care a început politizarea a fost “Guvernul Meu”! În data de 16 martie 2020 intră în vigoare starea de urgență. În data de 17 martie, doar o zi mai târziu, Ministrul Sănătății schimbă managerul de la Piatra Neamț, un respectat medic, cu Toader Mocanu, fost prefect și senator PDL de Neamț!

Pe 3 aprilie 2020 acesta este schimbat cu o altă persoană care, la rândul ei, este schimbată doar o săptămână mai târziu cu al treilea manager. Ca să pună bomboana pe colivă, cu o zi înainte de terminarea stării de urgență, Ministrul Sănătății îl pune în funcția de director al Spitalului Județean Neamț pe Marius Ghineț, patron de pompe funebre, membru PNL!

Pe 17 mai Iohannis și Orban au bătut palma cu PSD și UDMR pe legea stării de alertă, o stare de urgență deghizată de fapt, în schimbul acceptării de către PNL ca directorii de spitale județene să continue să fie numiți de președinții consiliilor județene! Care sunt partidele care au președinți de Consilii Județene? Da, ați ghiciti! PNL, PSD și UDMR!

Domnule Iohannis, minciuna are picioare scurte, iar minciunile și incompetența “Guvernului Meu” se vor termina pe 6 decembrie!", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel