Tăriceanu, decizie ÎCCJ. Herjeu, mesaj ironic: Este în "apărarea corupților și penalilor"

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a comentat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de achitare definitivă a președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în dosarul retrocedărilor de terenuri din ferma Băneasa și Pădurea Snagov.

Cum ar fi dacă toate cheltuielile legate de procesul în care Tăriceanu tocmai fuse achitat definitiv ar fi suportate nu de noi, nici măcar de procurorii care au instrumentat un dosar fără nicio probă, ci de ăia care nu prididesc să laude în orice împrejurare sistemul născut din Macovei și desăvârșit de Kovesi? Și care tac cu sfințenie ori de câte ori apar dovezi despre abuzurile acestuia! Toți ăia care "nu știu și nici nu-i interesează"!

Sute de procese, mii de ore de filări, ascultări de telefoane, sute de avocați, arestări preventive, mii de ore în instanță, judecători, grefieri etc... finalizate cu achitări definitive! Între timp, vieți și cariere distruse, anateme publice, minciuni peste minciuni, propagandă imundă!

PS. Da, da, știu inteligenților, această postare este în "apărarea corupților și penalilor" și o odă la adresa lui Tăriceanu!, a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Tăriceanu, ÎCCJ, decizie definitivă. Chirieac: Mâine dimineață își prezintă demisia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel