Tăriceanu, atac la DNA: Vor să-mi compromită imaginea

Călin Popescu Tăriceanu acuză conducerea DNA că încearcă să îi compromită imaginea în perspectiva alegerilor parlamentare. Preşedintele Senatului consideră că anumite informaţii au fost scurse intenţionat către presă cu scopul de a-i prejudicia imaginea.  

După scurtele declaraţii date jurnaliştilor după audierea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, Călin Popescu Tăriceanu a revenit cu un comunicat de presă în care se arată nemulţumit de scurgerea unor informaţii din dosar. 

"După cum se știe, în faza de instrumentare a unui dosar, procedura nu permite părților să dezvăluie publicului conținutul discuțiilor purtate cu procurorul de caz. M-am conformat acestei obligații legale, așa cum s-a văzut la ieșirea mea de la audierea de la DNA. Din păcate, legea a fost respectată unilateral, doar de către subsemnatul, pentru că scopul vădit al conducerii DNA manifestat în ultima vreme este încercarea de a-mi compromite imaginea publică în perspectiva alegerilor parlamentare. Acest 'modus operandi' al conducerii DNA este posibil și din cauza faptului că procurorii nu răspund în niciun fel pentru abuzurile pe care le comit" 

Tăriceanu a subliniat faptul că în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora a refuzat să răspundă întrebărilor puse de procurori pe motiv că ,, nu îşi aminteşte". Mai mult decât atât, Tăriceanu susţine că toate instituţiile media ar fi fost anunţate de ora la care va fi audiat pentru un spectacol al cărui scop este distrugerea imaginii sale. 

[citeste si]

"Având în vedere palmaresul bogat al DNA în privința scurgerilor către presă a unor informații confidențiale din dosare în care sunt implicate numele unor politicieni indezirabili sau incomozi, n-am fost surprins să văd la venirea mea la DNA că presa fusese informată din timp despre ora exactă la care urma să aibă loc audierea mea, așa încât imaginile în care președintele Senatului României intră la DNA să-și facă efectul de imagine distructiv"  a continuat Tăriceanu. 

Preşedintele Senatului a declarat de asemenea că se aşteaptă ca atacurile DNA să se înteţească  odată cu apropierea alegerilor parlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel