Tăriceanu, asaltat la Hora Unirii. Ce se ascunde în spatele reacției. Grapini: Mi-a spus clar

Tăriceanu și Maria Grapini
Tăriceanu și Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a povestit ce s-a întâmplat în momentul în care politicienii au format ''Hora Unirii'', la Focșani, iar Călin Popescu Tăriceanu a fost luat cu asalt de un aghiotant.

Maria Grapini a mărturisit că în spatele zâmbetului liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în momentul în care a fost asaltat de un aghiotant, de fapt se ascundea o neînțelegere pentru că nu știa ce voia acel bărbat de la el.

Știți cum este observația unei femei. Eu eram în horă mai departe și am observat că acea persoană are o față care nu arată foarte bine și m-am dus să îi spun: Uite, o femeie trebuie să stea lângă un bărbat la horă, nu bărbat lângă bărbat. Am încercat să îl conving pentru că avea o putere extraordinară, ținea brațul domnului Tăriceanu foarte strâns, iar domnul Oprișan a intervenit prompt. Vreau să îl felicit nu numai pentru intervenția sa, ci pentru tot ce a făcut ieri la Focșani. Aghiotantul era pur și simplu încleștat de brațul domnului Tăriceanu, nu prea era coerent, nu prea înțelegeam ce voia să îi spună. Domnul Tăriceanu și-a păstrat zâmbetul pe față, însă ulterior am discutat cu domnia sa și mi-a spus clar că nu înțelegea ce voia domnia sa de la el și îl strângea foarte tare de braț., a povestit Maria Grapini, prezentă prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Vezi și: Tăriceanu, asaltat la Hora Unirii, la Focșani - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel