Târgul de Turism al României: Program și noutăți

Peste 230 de agenţii de turism şi tour-operatori din 14 ţări vor fi prezenţi, în perioada 17-20 noiembrie, la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR) de la Bucureşti. 

Ţările participante sunt România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Palestina, Republica Dominicană şi Ungaria. 

Târgul de turism de la Romexpo reuneşte cele mai mari companii din domeniu care îşi prezintă ofertele speciale pentru pasionaţii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinaţiile exotice şi turismul de aventură. 

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României vine, în principal, în întâmpinarea celor care se gândesc la sezonul estival, companiile expozante prezentând pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara anului 2017, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice din ce în ce mai vizitate de români precum Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali, Seychelles, Zanzibar, Canare sau Mallorca. 

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) va veni la TTR cu un stand inclusiv cu aplicaţii mobile care permit vizitarea virtuală a ţării. "Get ready to be inspired" va fi noul mesaj lansat la standul ANT. 

Autorități locale prezente

Promovarea turismului românesc este o componentă importantă a ediţiei de toamnă a târgului, în cadrul evenimentului fiind prezente consiliile judeţene din Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Neamţ, dar şi reprezentanţi ai oraşelor Bucureşti, Piatra Neamţ, Sibiu, Panciu, Sighişoara, Făgăraş, Caracal, Horezu, Techirghiol, Târgovişte, Iaşi, Băile Olăneşti Molivisu şi Zalău. Frumuseţile zonelor rurale vor fi reprezentate de mai multe comune care vor expune porturi tradiţionale şi vor prezenta muzica şi dansurile specifice. 

Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC). 

Programul de vizitare este, în perioada 17-19 noiembrie, între orele 10:00 - 18:00, iar pe 20 noiembrie, între orele 10:00 - 16:00. Preţul biletului de intrare este de 10 lei, notează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel