Târgu Mureş, declaraţie comună de susţinere a referendumului

Referendum familie
Referendum familie

Reprezentanţii tuturor cultelor creştine din Târgu Mureş au adoptat o declaraţie comună de susţinere a referendumului pentru modificarea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie, declarat protopopul ortodox Olimpiu Zăhan.

'Reprezentanţii cultelor creştine din municipiul Târgu Mureş s-au unit pentru a susţine referendumul din 6 şi 7 octombrie, referitor la art.48, alin.1 din Constituţia României, care clarifică denumirea familiei ca unirea liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor. Se înlocuieşte astfel formularea echivoca 'între soţi' cu precizarea 'între un bărbat şi o femeie'. Să rămânem neclintiţi în adevărul Bibliei şi în credinţa strămoşilor noştri votând DA pentru apărarea şi promovarea familiei bazată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, aşa cum a rânduit-o Dumnezeu!', a declarat protopopul Olimpiu Zăhan.

Potrivit lui Zăhan, prin votul de la referendum cetăţenii îşi manifestă responsabilitatea cu privire la viitorul ţării, 'care nu poate exista atunci când legea lui Dumnezeu este încălcată'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel