Târgu Mureş, declaraţie comună de susţinere a referendumului

Bogdan Cotigă / 02 oct 2018 / 08:28 Salveaza PDF Comentarii
Referendum familie
Descriere foto: Referendum familie

Reprezentanţii tuturor cultelor creştine din Târgu Mureş au adoptat o declaraţie comună de susţinere a referendumului pentru modificarea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie, declarat protopopul ortodox Olimpiu Zăhan.

'Reprezentanţii cultelor creştine din municipiul Târgu Mureş s-au unit pentru a susţine referendumul din 6 şi 7 octombrie, referitor la art.48, alin.1 din Constituţia României, care clarifică denumirea familiei ca unirea liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor. Se înlocuieşte astfel formularea echivoca 'între soţi' cu precizarea 'între un bărbat şi o femeie'. Să rămânem neclintiţi în adevărul Bibliei şi în credinţa strămoşilor noştri votând DA pentru apărarea şi promovarea familiei bazată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, aşa cum a rânduit-o Dumnezeu!', a declarat protopopul Olimpiu Zăhan.

Potrivit lui Zăhan, prin votul de la referendum cetăţenii îşi manifestă responsabilitatea cu privire la viitorul ţării, 'care nu poate exista atunci când legea lui Dumnezeu este încălcată'. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25