Tânara ucisă și incendiată într-o valiză la marginea Capitalei ar fi fost un martor cheie într-un dosar  

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Anchetatorii iau în calcul o nouă impoteză în cazul tinerei ucise și incendiate într-o valiză la marginea Capitalei.

Autoritățile iau în calcul mai multe ipoteze inclusiv faptul ca femeia găsită moartă și incendiată pe un câmp din apropierea Capitalei să fi fost ucisă tocmai pentru că aceasta era martor cheie într-un dosar de înșelăciune. Mai mult decât atât, un prieten bun al tinerei, un cetățean norvegian ar fi fost victima unei înșelăciuni. Mai exact, vecinii tinerei i-ar fi furat suma de 100.000 de euro și o casă în perioada 2016-2017. Femeia ar fi încercat să demonstreze vinovăția infractorilor mai ales că aceștia erau chiar vecinii ei. Aceasta ar fi aflat că escrocii ar fi spălat banii investindu-i în Marea Britanie dar și în România. Bărbatul a făcut plângere penală împotriva acestora, iar femeia era martor cheie în acest dosar. Autoritățile investighează fiecare pistă și încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

La mai bine de două săptămâni de la eveniment autoritățile nu au un cerc de suspecți iar criminalul sau criminalii se află în libertate, transmite Realitatea Plus.

Vă reamintim că Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, mamă a unui copil, domiciliată în Buftea, județul Ilfov, a fost găsită moartă, într-o valiză incendiată, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor din Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel