EXCLUSIV  Femeie în valiză. De ce se presupune că un bărbat a ucis-o? Trei ipoteze, lansate de DCNews

DC News vă prezintă câteva dintre ipotezele care au fost excluse fără o bază solidă de opinia publică, în cazul femeii găsite moartă, într-o valiză.

Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, mamă a unui copil, domiciliată în Buftea, județul Ilfov, a fost găsită moartă, într-o valiză incendiată, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor din Giurgiu.

Autoritățile au reușit să o identifice, după ce au găsit o amprentă în baza de date. Femeia fusese condamnată pentru furt, în Spania. Dacă nu ar fi fost implicată în această faptă, probabil ar mai durat ceva până la aflarea identității.

De ce se presupune că un bărbat a ucis-o

În spațiul public, persoana care a ucis-o pe Mihaela-Sabina Mircea este prezentată a fi un bărbat. Cu toate că, dat fiind faptul că autoritățile au precizat că nu a fost găsit niciun suspect, nu putem exclude și alte ipoteze. Menționez că fostul ei concubin e plecat din țară de cinci luni, motiv pentru care nu se poate afla pe listă.

Ipoteză: Autoarea, o femeie

Ipoteza că o femeie a comis crimă e mai puțin probabilă din simplu fapt că se crede că o reprezentantă a sexului frumos n-ar putea să care un cadavru de 50-50 kilograme într-o valiză.

Eu cred că nu e imposibil. Da, dacă crima s-a comis la bloc, să mergi cu o valiză pe scări e riscant. Dar dacă ai lift și cu efort reușești să o urci în mașina din fața blocului, la miezul nopții? De asemenea, crima se poate să se fi comis în oricare alt loc, ceea ce, pentru o femeie, ar însemna mai puțin efort cu căratul cadavrului. 

Ipoteza că ar fi o femeie sună, pentru cei care nu cunosc „istoricul” crimelor din România și nu numai, înfiorător. Dar nu doar bărbații comit crime. Spre exemplu, să nu uităm de doctorița Roxana Călin care, în 1994 își tranșa rivala, pe amanta soțului. Lista exemplelor de acest gen poate continua la nesfârșit. 

Ipoteză: Autorul, de fapt, „autorii”, „autoarele” sau o rețea 

De altfel, nu pot exclude nici varianta ca „autorul” să fie, de fapt, „autorii” sau „autoarele”. Adică: o femeie și un bărbat, două femei sau doi bărbați.

O altă variantă despre care nu s-a vorbit este o rețea de trafic de persoane. M-aș fi așteptat la această ipoteză, dat fiind „spectacolul mediatic” din ultimii ani vizavi de rețele și proxeneți. 

Ipoteză: Crimă comisă din gelozie 

De asemenea, cunoscuții Mihaelei spun că aceasta a lucrat într-un timp la un salon de masaj din zona Unirii. În ultima vreme, s-ar fi întâlnit cu diverși clienți pentru câțiva bănuți în plus. 

Putem vorbi despre o crimă din gelozie? Luând în calcul scenariul: Mihaela s-a întâlnit cu un client căsătorit. Soția i-a prins și din răzbunare a ucis-o. El a ajutat-o să ascundă fapta și împreună au băgat-o în valiză. Unul dintre ei sau amândoi au mers cu mașina în Giurgiu și a / au încendiat-o, eu consider că e posibil. 

Toate aceste variante prezentate sunt simple ipoteze DC News. Până la alte declarații din partea autorităților, noi nu putem exclude nicio ipoteză și nici nu putem prezenta că „Mihaela a fost ucisă de un bărbat” pentru că nu știm asta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel