Tânără însărcinată din Brăila, înjunghiată mortal cu doar două zile înainte să aducă bebelușul pe lume

Tânără însărcinată din Brăila, înjunghiată mortal cu doar două zile înainte să aducă bebelușul pe lume / Foto: Pixabay
Tânără însărcinată din Brăila, înjunghiată mortal cu doar două zile înainte să aducă bebelușul pe lume / Foto: Pixabay

O tânără de 27 de ani din Brăila, însărcinată în luna a noua, a fost înjunghiată mortal.

Moarte tragică pentru o tânără  de 27 de ani din Brăila. Însărcinată în luna noua, femeia a fost înjunghiată mortal cu doar două zile înainte să aducă bebelușul pe lume, transmite Pro Tv.

Ar fi fost omorâtă chiar de cumnatul ei, care a încercat să-și ia viața ulterior. În timp ce bărbatul a fost salvat de medici, pentru gravidă și pruncul ei nenăscut, nu s-a mai putut face nimic. 

Filmul tragediei

Procurorii au reușit să refacă filmul tragediei. În zori, cumnatul tinerei, fratele iubitului ei, un bărbat de 30 de ani, a decis să dea foc locuinței. Acoperișul era deja în flăcări când Georgiana a cerut disperată ajutor la 112. Însă, cumnatul ei a atacat-o și ar fi ucis-o când fata vorbea cu operatorul la numărul de urgență.

“I-a aplicat victimei două lovituri în zona toracică. Leziunile au fost incompatibile cu viața, victima era însărcinată în nouă luni respectiv în 38 de săptămâni și urma să dea naștere unui copilaș peste două zile.”, a declarat Marinela Coșnița, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Pompierii au ajuns primii la locul crimei. L-au găsit pe individ în curte, dezorientat. Își provocase răni grave, însă medicii au reușit să-l stabilizeze. Deși nu este în evidență cu o boală psihică, cel care i-a luat viața Georgianei fusese internat în ultimii ani după mai multe episoade violente. Acum el este acuzat de omor deosebit de grav și riscă 25 de ani de închisoare.

“Prezenta o plagă la brațul drept, la nivelul gâtului nu erau atinse vasele mari, este în continuare stabil, conștient, cooperant.”, a declarat Dragoș Voicu, medic la Spitalul din Brăila.

Georgiana, femeia înjunghiată mortal, aștepta cu nerăbdare să își cunoască bebelușul. Soțul este în Germania, acolo unde muncea pentru a cumpăra o casă pentru el și iubita lui, în care să își crească copilul. Rudele femeii au declarat că sunt șocați de cele întâmplate. Georgiana urma să nască  pe 23 octombrie, așa cum estimaseră medicii care o consultaseră ultima dată.

VEZI ȘI: Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis mama bolnavă de COVID pentru a o scăpa de suferință, apoi s-a spânzurat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel