Tânără dispărută. O recunoşti? Foto şi semnalmente

Tânără dispărută, din Bârlad. În caz că puteți ajuta la găsirea acesteia, nu ezitați să sunați la 112 sau să sesizați cea mai apropiată secție de poliție!

O tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a dispărut din localitatea de domiciliu. În caz că puteți ajuta la găsirea acesteia, nu ezitați să sunați la 112 sau să sesizați cea mai apropiată secție de poliție!

La data de 12 februarie a.c., ȚANȚU ANDREEA, în vârstă de 19 ani, din municipiul Bârlad, a dispărut din localitatea de domiciliu.

Ultima dată a fost văzută la data de 12 februarie a.c., la orele 12.00, în municipiul Bârlad, deplasându-se pe strada Dimitrie Cantemir spre Podul Pescăriei, având asupra sa o sacoșă albă din plastic.

La momentul dispariției, aceasta purta o geacă din tercot de culoare bleumarin, cu glugă cu puf roz, pantaloni bleumarin şi ghete până la gleznă, din piele neagră.

Semnalmente: înălţime aproximativă 1,60 m, greutate aproximativ 47 de kilograme, păr brunet, drept, lung, constituţie atletică, ochi căprui, prezintă o cicatrice în urma operaţiei de apendicită.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi pentru găsirea acesteia.

Dacă vedeți această persoană sau dețineți informații despre locul în care se află, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați la 112!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel