Tânără de 17 ani, răpită de pe o stradă din Borșa, Maramureș 

Corina Adam, o adolescentă de 17 ani din Maramureș, a fost săltată de pe o stradă din Borșa și răpită de un tânăr necunoscut. Poliția a trimis o ”alertă răpire copil” și face apel la populație pentru găsirea fetei.

”Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută”, anunţă Poliţia.

În momentul răpirii, fata era împreună cu fratele său, însă acesta nu a putut furniza multe informații despre cel care i-a luat sora și nici despre mașină.

Corina Adam era îmbrăcată cu o salopetă deschisă la culoare. Adolescenta are înălțimea de 1,60 metri, 67 de kilograme, ochi căprui, păr negru ondulat, ten deschis, iar ca semn particular o aluniță pe obrazul drept.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălțată cu pantofi de culoare albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel