Tânără cu dureri groaznice, izgonită din spital: Avem treburi mai importante decât rinichii tăi / Reacția managerului

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un caz incredibil s-a întâmplat la Spitalul Municipal din Huși. O tânără cu dureri groaznice de rinichi a fost izgonită din unitatea medicală.

Un caz incredibil s-a petrecut la Camera de Primire Urgențe a Spitalului municipal Huși, unde o asistentă i-a cerut unei fete de 19 ani, venită cu dureri mari la nivelul rinichilor și urinări cu sânge, să plece acasă, întrucât, în opinia sa, “la CPU cadrele medicale au treburi mai importante decât rinichii ei”. 

Tânăra s-a simțit izgonită din unitatea medicală și, în timp ce părăsea spitalul, și-a sunat mama care muncește în Austria și i-a povestit că nu a putut fi văzută de niciun medic, întrucât asistenta în cauză a fost categorică atunci când i-a spus să plece. Spre ghinionul asistentei respective, mama fetei a găsit numărul de telefon personal al managerului spitalului Huși, dr. Bogdan Popa, pe care nu a ezitat să îl sune și să îi relateze cele întâmplate. Managerul a reacționat prompt, iar fata a revenit la spital, fiind în cele din urmă, văzută de un medic.

“A fost, fără îndoială, o depășire a atribuțiilor din partea acelei asistente. Am spus și repet: nu admit ca un pacient să ajungă la spitalul Huși și să nu beneficieze prompt de atenția cadrelor medicale”, a spus dr. Bogdan Popa, managerul spitalului Huși.

Managerul Bogdan Popa: “toți pacienții care se adresează spitalului Huși să fie preluați și tratați cu promptitudine”

Contactat telefonic, managerul dr. Bogdan Popa a confirmat incidentul.

“Mama pacientei de 19 ani m-a contactat și mi-a relatat o neînțelegere avută cu o asistentă de la Primire Urgențe. Am pus mâna pe telefon, am acționat prompt pentru restabilirea ordinii, iar fata a fost preluată și investigată adecvat”, a precizat managerul Bogdan Popa. Acesta a subliniat faptul că nu va tolera niciodată astfel de derapaje în activitatea personalului medical al spitalului Huși. “Voi depune toate eforturile, pentru ca toți pacienții care se adresează spitalului Huși să fie preluați și tratați cu promptitudine”, a mai spus managerul spitalului “Dimitrie Castroian” Huși, dr. Bogdan Popa, conform Vremea Noua.

Sursa citată mai precizează că între tânăra care a ajuns la spital și asistenta în cauză existau niște neînțelegeri, cele două cunosându-se și în viața privată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel