Tânăr din Covasna, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

La data de 5 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B. T. Covasna, au surprins în flagrant delict un tânăr, de 23 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 100 de comprimate de MDMA, anunţă IGPR.

În continuarea cercetărilor, a fost efectuată o percheziţie domiciliară în judeţul Covasna, la adresa unui alt tânăr, de 23 de ani, care ar fi furnizat respectivele comprimate. De aici, poliţiştii au ridicat 7 comprimate/fragmente de comprimate MDMA, 3 grame de cannabis, 2 grindere, un cântar electronic, o armă neletală, cu aer comprimat, supusă autorizării, o cutie cu alice, 44 de petarde de diferite tipuri şi dimensiuni, 82.352 de lei, 4.485 de euro, 14.430 de franci elveţieni şi 62.000 de forinţi, trasmite IGPR.

Tânărul care ar fi furnizat comprimatele a fost reţinut pentru 24 de ore, în baza ordonanţei de reţinere emise de procuror. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Serviciului Rutier şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel