Tânăr decedat din cauza unui șofer băut la volan

Interventie politie
Interventie politie

Un tânăr a decedat în urma unui accident provocat de un șofer băut la volan. 

Şoferul băut care a provocat, duminică dimineaţă, într-un sat de pe Valea Sebeşului, un accident soldat cu decesul unui tânăr şi rănirea altor doi a fost reţinut în cursul serii de poliţişti, urmând ca luni să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, comisar Luminiţa Prodan, tânărul are 31 de ani şi a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accident provocat de un tânăr băut la volan

În accident, care a avut loc în localitatea Strungari, a murit un tânăr de 30 de ani, pasager într-o maşină. Potrivit Poliţiei, în autoturismul care a provocat accidentul erau trei tineri, de 26, 30 şi 31 de ani, toţi din Pianu de Jos. După audieri, poliţiştii au stabilit că la volan se afla tânărul de 31 de ani, acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Vezi și: Loto 6/49, numerele câștigătoare de duminică, 21 aprilie 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel