Surpriză colosală în dosarul violatorilor (Vaslui). Martor-cheie

Surpriză colosală în dosarul violatorilor din Vaslui!

Noi detalii ies la iveală în cazul fetei batjocorite de șapte tineri din Vaslui. Un al optulea tânăr, prieten cu agresorii, a fost martor la violul din 10 noiembrie, însă a refuzat să participe.

Cel de-al optulea tânăr este tot din localitatea Văleni şi este prieten cu violatorii. El a declarat în detaliu procurorilor cum în seara de 10 noiembrie 2014 prietenii săi au batjocorit tânăra, rând pe rând, în timp ce aceasta plângea şi îi ruga să o ducă acasă.

Martorul a susţinut că, în timp ce fata era violată, el vorbea la telefon şi se plimba prin jurul maşinii. A fost invitat de Silviu Burada să îşi satisfacă şi el plăcerile fizice însă a refuzat, pentru că, deşi era băut, la fel ca şi ceilalţi şapte tineri, a realizat că este vorba de un viol. Faptul că a ajutat la aflarea adevărului în acest caz l-a scăpat de punerea sub acuzare de tăinuire, notează Adevărul.

Atât martorul care a refuzat să participe la viol, cât şi ceilalţi şase tineri, în timpul urmăririi penale, au dat vina pe Silviu Burada, spunând că acesta a premeditat violul încă din timpul zilei, când i-a sunat pe fiecare şi i-a întrebat dacă nu doresc "să facă o poştă".

Cei șapte tineri își vor afla sentința luni, la ora 14.00.

VEZI ȘI: Mihai Untaru: Violul din Vaslui, al doilea caz Elodia. Băsescu avea raportul pe masă. De ce a tăcut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel