Urmărește emisiunea live


Suporterii lui West Ham United, pregătiți de un marș împotriva conducerii

Suporterii echipei de fotbal West Ham United ar putea organiza un marş împotriva patronilor echipei în urma incidentelor de sâmbătă din timpul partidei cu Burnley, scrie BBC.

Decizia se va lua în urma unui vot care se va da pe 31 martie la un sondaj în acest sens ce va fi iniţiat de Asociaţia suporterilor independenţi ai clubului WHU.

Preşedintele Asociaţiei, Mark Walker, a declarat: Dacă majoritatea votanţilor va dori organizarea unui marş, atunci îl vom face.

Coproprietarii echipei de fotbal West Ham United au cerut măsuri suplimentare de securitate în perimetrul şi în incinta London Stadium pentru a preveni actele de huliganism aşa cum s-a întâmplat în etapa trecută din Premier League.

Peste 100 de suporteri au năvălit spre lojă


David Gold şi David Sullivan, proprietarii grupării, au părăsit London Stadium chiar în timpul meciului, după ce au izbucnit incidente pe teren şi în tribune, la înfrângerea pe teren propriu contra formaţiei Burnley (3-0). După primul gol al lui Burnley, câţiva suporteri au invadat terenul, fiind scoşi de pe gazon de fundaşul James Collins. Unul dintre fani a fost chiar trântit la pământ de căpitanul lui West Ham United, Mark Noble, furios că suporterii aduc reproşuri echipei sale. Al doilea gol al lui Burnley a provocat de asemenea scene de haos. Peste 100 de suporteri s-au îndreptat spre loja conducătorilor, pentru a cere plecarea proprietarilor, pe care i-au acuzat de "distrugerea clubului".

Patronii au menţionat că vor cere poliţiei să se afle permanent în interiorul stadionului, urmând ca fanii recalcitranţi identificaţi să nu mai poată avea acces pe stadionul unde echipa dispută partidele de acasă.

"Ciocănarii" se află în prezent pe locul 16 în Premier League, la doar 2 puncte deasupra zonei de retrogradare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel