Suporterii lui Olympiakos, au intrat pe teren. Sancțiune drastică pentru club

Zeci de suporteri furioşi ai lui Olympiakos au invadat terenul după înfrângerea favoriţilor lor, determinând poliţia să facă uz de gaze lacrimogene pentru a-i dispersa.

Liga greacă de fotbal a retras trei puncte clubului Olympiakos din cauza invadării terenului de joc de către suporterii săi din Pireu, după înfrângerea suferită în faţa lui AEK Atena (2-1) în etapa a 20-a.

Clubul de şapte ori campion al Greciei a primit şi o amendă de 90.000 euro şi va trebui să joace următoarele două meciuri de pe teren propriu, dintre care eternul derby cu Panathinaikos, cu porţile închise.

Veste bună pentru Lucescu jr


Această sancţiune o duce pe Olympiakos pe locul 3 în clasament, la 7 puncte de AEK, actualul lider, şi la, probabil, 9 puncte de PAOK, dacă clubul condus de Răzvan Lucescu se va impune luni seară în faţa echipei Larissa.

Cu două ore înaintea loviturii de începere a partidei, circa o sută de fani alb-roşii s-au ciocnit cu forţele de ordine în apropierea stadionului, autocarul lui AEK fiind atacat cu pietre, una dintre ferestre explodând în trecere. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel