Suporterii FCSB, acţiune în instanţă. Scrisoare către MApN

Nou înființată Asociație „Salvați Steaua”, care susține FCSB, este revoltată după un răspuns considerat sfidător primit de la MAPN. Asociația a trimis în urmă cu o luna o scrisoare prin care solicită informații despre istoria Clubului Sportiv al Armatei.

Asociația mai sus menționată se întreabă cum s-a ajuns la schimbarea denumirii de la ASA la CCA și apoi la CSA. Răspunsul MAPN a fost, în opinia Asociației „Salvați Steaua” revoltător, sfidător, batjocoritor.

Avocatul Asociației, Virgil Boglea a anunțat ce s-a întâmplat. 

„În primul rând, după primul termen de 10 zile, MAPN a solicitat, potrivit legii, un nou termen de 20 de zile pentru a pune la dispoziție actele solicitate. Ei bine, că în filme de comedie, MAPN a răspuns după alte 20 de zile și ne-au spus că actele solicitate nu au valoare de interes public. Astfel, MAPN a refuzat să ofere aceste acte. Recunosc, 95 la sută așteptăm acest răspuns. 

Ne vom adresa Instanțelor Judecătorești să oblige MAPN cu privie la informările solicitate și explicațiile refuzului de a le comunica. După un proces cu 2 sau 3 termene obținem decizia ca MAPN să fie obligat să pună la dispoziție acele acte Dacă s-ar putea interpreta că te prejudiciezi în vreun fel, te eschivezi. Mă așteptăm că din partea Armatei, ca instituție credibilă, să avem un răspuns bazat pe logică elementară”, a spus avocatul Asociației „Salvați Steaua”, a explicat acesta, conform prosport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel